0

Sao Paulo förbereder ett nytt kontrakt för sin stjärna Lucas Moura

United har gjort den mycket högt värderade yttern till ett av deras huvudmål denna sommaren och har redan fått ett bud på Lucas Moura förkastat av Sao Paulo. Moura, som just nu representerar Brasilien i OS, har sagt att han inte tänker fatta något beslut om sin framtid innan OS i London är över. Sao Paulos VD, Adalberto Baptista, har erkänt att klubben kan komma att försöka förlänga 19-åringens kontrakt i hopp om att få Manchester Uniteds intresse att avta.

– Det är möjligt att vi ändrar hans kontrakt, säger Baptista till UOL.

– Han har fyra år kvar på kontraktet. Vi kommer att be honom omförhandla kontraktet, kanske försöka förlänga det med 18 månader.

Baptista dödade också ryktena om att Mouras föräldrar skulle rest till England för att prata med United och insisterade att dem endast va där för att se sin son delta i OS.

– Hans familj reste till England endast för att se på OS, dem hade redan sagt till oss att dem skulle det, tillägger Baptista.

– Dem vill följa sin son, precis som vilken förälder som helst skulle vilja i en tävling som det. Det finns inga förhandlingar, diskussioner eller något annat.

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *