0

Så är läget i ditt lag: A.C. Milan UPPDATERAD

Uppgifter: Inter vill värva Matic i januari

Klara nyförvärv
Riccardo Montolivo, Fiorientina – Free transfer
Francesco Acerbi, Genoa – Delägarskap(4 miljoner euro)
Bakaye Traore, Nancy – Free transfer
Gabriel, Cruzeiro – 0,5 miljoner euro
Kevin Constant, Genoa – lån(okänd summa)
Didac Vila, Espanyol – tillbaka från lån
De Sciglio, Milans ungdomsakademi
Stephan el Shaarawy, tidigare delägd med Genoa
Sulley Muntari, Inter 
Mattia Valoti, tidigare delägd med Albinoleffe
Giampaolo Pazzini, Inter
Cristian Zapata, Villarreal på lån

Klara spelarförluster
Gennaro Gattuso, FC Sion
Clarence Seedorf, Botafogo
Filippo Inzaghi, slutar
Gianluca Zambrotta, klubb ej klar – bosman
Flavio Roma, slutar
Alberto Aquilani, Liverpool – slut på lån
Massimo Oddo, slutar
Maxi Lopez, Catania – slut på lån
Alessandro Nesta, Montreal Impact – bosman
Alexander Merkel, Genoa
Zlatan Ibrahimovic, PSG
Thiago Silva, PSG
Antonio Cassano, Inter

Ryktas in

Nuri Sahin, Real Madrid – trolighetsvärde: 1/5 Mittfältare har ett skadedrabbat och formsvagt år bakom sig och verkar nu ha tröttnat på sitsen i Real Madrid. Hans agent sägs ha träffat Adriano Galliani i Milano, men är mycket nära Arsenal i dagsläget. Kommer säkerligen lämna för spel i England och en flytt till Milan är inte aktuell.

Davide Astori, Cagliari – trolighetsvärde: 2/5 Ett rykte som det pratats mycket om i sommar. Han har stundtals vart på gränsen till att bli kvar, och nästa sekund sagts stanna kvar i klubben. Nu lutar det dock mer åt det senaste, speciellt med tanke på att Milan reda tagit in en mittback till klubben. Men nu när Mexes ryktas vara på väg bort, kan en dörr ha öppnats igen.

Paulo Henrique Ganso, Santos – trolighetsvärde: 1/5 Har länge kopplats ihop med Milan och har även uttryckt sig om en viss önska att få spela för klubben i framtiden. De senaste ryktena har cirkulerat kring ett eventuellt byte mellan klubbarna, där Robinho skulle gå motsatt håll. Ingenting har inträffat den senaste tiden i den här affären, och Milan har andra bekymmer att lösa.

Kevin Strootman, PSV – trolighetsvärde: 1/5 Milan är en av många klubbar som kollats ihop med den unge Kevin Strootman. Det har dock sagts att han kommer att spela nästa säsong i den holländska klubben och därmed inte blir aktuell för en flytt i sommar. Inte helt omöjlig spelare att fiska in i framtiden dock.

Andreas Granqvist, Genoa – trolighetsvärde: 1,5/5 Ett rykte som fiskats upp ordentligt här i Sverige. Frågan är dock om Milan tänker värva in en mittback till och med Acerbis ankomst är det inte troligt att svensken anländer. Det senaste är att granen blir kvar i Genoa, efter det att Lazio ryckt i mittbacken. Men lämnar Mexes Milan är det inte omöjligt att ryktena tar fart igen.

Kaká, Real Madrid – trolighetsvärde: 3/5 Ett rykte som hållt i sig ett tag nu. Kaká och Milan ska vara en aktuell återförening, men det är pengarna som ställer till det för Milan. Real Madrid släpper inte direkt Kaká gratis och prislappen sägs ligga alldeles för högt för Milan.

Ricardo Carvalho, Real Madrid – trolighetsvärde: 2/5 Ett svalt rykte som tog fart idag. Ses som en ersättare till Mexes och det som stärker en eventuell övergång är spelarens brist på speltid i startelvan. Dock har jag det svårt att se att Milan, som genomgår en föryngring, värvar en 34-årig mittback.

Niklas Bendtner, Arsenal – trolighetsvärde: 2/5 Var ett hett rykte nyligen, men har svalnat snabbt därefter. Just nu är det tveksamt att Bendtner anländer, men mycket kan fortfarande hända.

M’Baye Niang, Caen – trolighetsvärde: 4/5 Sägs vara mycket nära Milan, där vissa medier även rapporterat att spelaren varit klar. Kan mycket väl komma att anlända inom en snar framtid.

Noterbart: Ze Eduardo ska samtidigt vara mycket nära att lånas in av Milan.

Ryktas ut

Alexandre Pato, Paris Saint-Germain – trolighetsvärde: 1/5 Pato var inte långt från att lämna klubben i vintras, men även där stoppades affären i slutet. Den skadedrabbade anfallaren har vart ett förvånande svalt namn på marknaden hittills i sommar och han blir kvar i Milan.

Robinho, Santos – trolighetsvärde: 1/5 Den brasilianske trollkarlen har kopplats ihop med en återkomst hem till Brasilien och klubben Santos, som har sagt att de är intresserade av anfallaren. Det har pratats om en eventuell bytesaffär med Santos talang Ganso, men det ryktet har svalnat. Robinho blir kvar i Milan den här säsongen.

Djamel Mesbah, Palermo – trolighetsvärde: 4,5/5 Inte önskvärd i Milan längre och kommer säkerligen att lämna. Sägs ha accepterat en flytt till Palermo och det ser ut att bara vara en tidsfråga innan spelaren lämnar.

Marco Amelia, Tottenham – trolighetsvärde: 2,5/5 Har de senaste dagarna setts i London, där målvaktsjagande Tottenham rapporterats vara anledningen. Inget konkret finns kring detta än, men det är inte otänkbart att Amelia vill ta chansen och lämna andraspaden i Milan.

Philippe Mexes, Arsenal, Manchester United – trolighetsvärde: 3/5 Sägs inte vara med i Allegris planer och har tränat på egen hand i sommar. Ryktas nu vara på väg bort från klubben, och det är samtidigt inte helt otänkbart att fransmannen lämnar.

Tänkbar startelva med nuvarande material:

                    Abbiati 
 Abate – Bonera – Zapata – Antonini
   Montolivo – Ambrosini – Nocerino                      
                   Boateng                     
                Pato – Pazzini

Glöm inte att klicka på ”rekommendera” om du gillade artikeln.

Senast uppdaterad: 2012-08-22

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *