0

Redknapp vill helst stanna i England

Harry Reknapp nobbade det engelska landslaget flertalet gånger endast för att få vara kvar i Tottenham. Vad som händer sedan är att han får sparken och det kom som en chock för hela England. Det talades om felbehandling och brist på respekt gentemot Harry. Harry har dock gått vidare och medger att han har fått massa erbjudanden – från utlandet.

– Jag har fått massvis med bud från utlandet. Men det är ingenting jag kommer dyka in i och ta första jobbet som kommer upp. Om jag tar ett jobb måste det vara ett bra jobb – rätt jobb. Annars kommer jag ta min tid och se var jag vill gå med mitt liv, säger Redknapp till Sky Sports.

Engelsmannen meger också att han helst skulle stanna i England då det är den ”enda platsen” för honom.

– Det är den enda platsen att coacha, för mig. Som jag säger, man vet aldrig vad som dyker upp. Vi kommer vänta och se. Om ingenting dyker upp så får vi se hur vi går vidare, säger Redknapp.

Den evigt arge Redknapp passade även på att hylla sin gamla klubb och menar att de inom en snar framtid kan vinna ligan.

– Under de senaste fyra åren kom vi från ingenstans till att bli ett topp fyra-lag och nästa steg är att vinna ligan. Jag tror inte att det är omöjligt för dem, fortsätter Redknapp.

Makaveli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *