0

Uppgifter: Mourinho vill se Forsberg i Tottenham

Uppgifter: Mourinho vill se Forsberg i Tottenham

Emil Forsberg till Tottenham?

Svensken som fått sparsamt med speltid denna säsong sägs vara på väg bort från RB Leipzig. Nu sägs Jose Mourinho vilja värva Emil Forsberg till Tottenham.

Tottenham har siktat in sig på Emil Forsberg för en värvning till sommaren. Tillsammans med Manchester United ska Spurs vara den klubb som är mest intresserad av svensken och det är framför allt Jose Mourinho som vill se den tidigare Malmö FF-spelaren i Spurs efter sommaren.

Enligt The Sun ska portugisen vara väldigt intresserad av att hämta in 28-åringen. Ryktena har stärkts ännu mer efter att agenten Hasan Cetinkaya hyllat Mourinho.

– Att de är intresserade är inget som överraskar mig. Mourinho är en stor legend som även har jobbat med Victor Lindelöf. Tillsammans med Victor är Forsberg den största stjärnan i landslaget och har skapat kaos i Leipzig. Jag är inte överraskad och jag kan säga att ni alla kommer snart se vad som kommer hända med Emil Forsberg, säger Cetinkaya enligt The Sun.

Denna säsong har det blivit nio mål och fyra assist för Forsberg vars Leipzig ligger endast en poäng bakom tabellettan Bayern Munchen.

Även Everton ska vara intresserade av Forsberg.

”Inte lycklig i Leipzig”

Emil Forsberg har tidigare uttalat sig om den svåra situationen i Leipzig och sa då att han vill flytta för spel i annan liga.

– Saker går inte speciellt bra. Jag känner dock att jag inte behöver bevisa mer. Jag har kontrakt här men alla vet att jag drömmer om att spela i en annan liga. Jag kan spela var som helst, har Forsberg tidigare sagt enligt tyska BILD.

SE ÄVEN: Bekräftar: Alexandre Lacazette stannar i Arsenal

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *