0

Uppgifter: United siktar in sig på ersättare till David De Gea

Uppgifter: United siktar in sig på ersättare till David De Gea

Vem blir David De Geas ersättare?

Manchester United är ute efter en ersättare om David De Gea skulle komma att lämna klubben. Nu sägs The Red Devils ha siktat in sig på två namn.

Manchester United har varit på tårna när det kommer till att värva målvakter under de senaste åren. De ständiga ryktena kring en försäljning av David De Gea har gjort att The Red Devils tvingat se sig runt för alternativ. Det är flertalet namn som kopplats ihop med klubben men då De Gea nu sägs vara närmre en flytt än tidigare har klubben enligt engelsk press tittat på två namn som kan ställa sig mellan stolparna på Old Trafford.

Det är den engelska tidningen Daily Mirror som skriver om målvaktsdebatten och att Ole Gunnar Solskjaer lämnat in en lista på två burväktare som kan ersätta De Gea.

Det är framför allt Paris Saint-Germain som sägs vara närmst en värvning av De Gea då spelarens kontraktsförhandlingar med United går trögt. Fransmännen har haft stora problem på målvaktsposten under de senare åren och nu siktar man in sig på De Gea för att säkra upp platsen mellan stolparna.

Det första namnet på listan är Jordan Pickford. Evertons engelske landslagsmålvakt har länge funnits på Uniteds radar och nu ser man honom som ersättare till De Gea i sommar. En affär om Pickford kommer att kosta drygt 60 miljoner pund.

Även Atlético Madrids Jan Oblak är ett namn som finns på tapeten för United. Slovenen skulle dock kolla att kosta 85 miljoner pund att köpa loss. Oblak är även nära att förlänga med Atlético, något som skulle höja hans utköpsklausul till 130 miljoner pund.

SE ÄVEN: Uppgifter: Keylor Navas lämnar Real Madrid efter säsongen

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *