0

Uppgifter: Tvärstopp för Manchester United i jakten på Federico Chiesa

Uppgifter: Tvärstopp för Manchester United i jakten på Federico Chiesa

United ser ut att få glömma Federico Chiesa

Manchester United har under våren följt Fiorentinas anfallare Federico Chiesa för en potentiell värvning. Nu har man dock fått backa efter VDn Rocco Commissos uttalande.

Federico Chiesa har jagats av flera storklubbar under det senaste året. Detta efter succén i Fiorentina där den unge italienaren stått för sju mål på 26 matcher. Manchester United har varit ett av de lag som det pratats mest om när det kommer till en flytt för Chiesa, men nu ser man ut att tvingas rikta blickarna på annat håll.

– Situationen i Fiorentina har förändrats. Det gäller alla spelare och även Chiesa. Vi siktar på att bygga en ännu starkare trupp och vi vill ha med de bästa spelarna i den, säger klubbens VD Rocco Commisso till Top Calcio 24 enligt Daily Mirror.

Commissio har tidigare påpekat att man inte kommer att tvinga spelare att vara kvar i klubben om de vill lämna, något han nu menar han ändrats.

Spelaren har kontrakt med Fiorentina till och med sommaren 2022. Chiesa värderas till 60 miljoner pund, en summa som en potentiell affär skulle komma att kosta Manchester United.

SE ÄVEN: Juan Mata: “Hazard är PLs bäste spelare någonsin”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *