0

Uppgifter: Richarlison på Uniteds önskelista

Uppgifter: Richarlison på Uniteds önskelista

Manchester United vill värva Richarlison

Evertons stjärna ska vara ett namn Manchester United har ögonen på. Detta om man inte lyckas med sitt huvudmål i vinter.

Manchester United har inte lyckats ersätta målen som Romelu Lukaku stod för den gångna säsongen. Det har gjort att The Red Devils halkat efter i toppstriden och ligger på åttonde plats i Premier League-tabellen. Flera namn har kopplats ihop med United för att förstärka anfallslinjen och norrmannen Erling Braut Haaland sägs vara högst upp på önskelistan. Nu kommer dock uppgifter om vem Ole Gunnar Solskjaer vill se på Old Trafford, om värvningen av Haaland inte skulle bli av.

Enligt Manchester Evening Standard ska United vara intresserade av att hämta in Richarlison från Everton. Brassen kom från Watford till Merseyside-klubben under sommaren 2018 och kostade då drygt 40 miljoner euro. Det återstår att se hur mycket Old Trafford-klubben är beredda att betala för att få till en övergång.

Ancelotti vill inte släppa Richarlison

Manchester United vill få till en affär i vinter. Evertons tränare Carlo Ancelotti är dock övertygad om att 22-åringen inte kommer att lämna Goodison Park. Enligt Daily Mirror ska italienaren räkna med brassen under våren.

Denna säsong har det blivit 9 mål på 16 matcher för Richarlison i Premier League.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United utmanar om Lautaro Martinez

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *