0

Paul Ince väljer Rashford före Mbappé och Neymar

Paul Ince väljer Rashford före Mbappé och Neymar

Manchester United-legendaren Paul Ince väljer Marcus Rashford före PSGs superstjärnor Neymar och Kylian Mbappé. Det säger han i en intervju med Ladbrokes.

Neymar och Kylian Mbappé klassas som världsstjärnor och jagas av de största klubbarna i världen. Den tidigare Manchester United-spelaren Paul Ince säger dock att han inte skulle byta bort Marcus Rashford mot någon av de två PSG-spelarna.

– Jag tittar på Rashford och hur han spelar, hans attityd, hans intensitet, han är en viktig del av det laget. För en sådan ung kille har han ett stort ansvar på sina axlar, inte bara på planen utan också utanför. Han är den nivå United borde titta på när man tar in spelare. Han är en fantastisk kille – han är fortfarande bara 23. En Manchester-kille, han spelar som om han älskar klubben – vilket är lysande. Du tittar på Kylian Mbappé, du tittar på Neymar. Skulle du sätta Rashford i den här kategorin? Inte än, men han lär sig fortfarande, han är ung, säger han till Ladbrokes enligt Goal.com.

– Mbappé är en speciell spelare. Men du tittar på Neymar, mot Man United var han en skam. Han var pinsam. Tappade bollen, stod still. Det är ingen bra spelare. Det skulle du inte få från Rashford. Han kom in och gjorde ett hattrick. Om du skulle fråga mig vem jag hellre skulle ha i mitt lag mellan Rashford och Neymar, är det absolut Rashford. Det är säkert, fortsätter Ince.

SE ÄVEN: Antonio Conte bekräftar: “Var nära att ta över Real Madrid”

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *