0

Mathias Pogba: ”Detta är sista sommaren som United kan få en stor summa”

Mathias Pogba: "Detta är sista sommaren som United kan få en stor summa"

Paul Pogba har flera flera tillfällen ryktats vara på väg bort från Manchester United. Nu uttalar sig spelarens bror och skickar en passning till The Red Devils.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2022. Trots det har han kopplats ihop med en flytt från Old Trafford där både Real Madrid och Paris Saint-Germain sagts vara intresserade av mittfältsstjärnan. Nu uttalar sig spelarens bror, Mathias Pogba, och säger att United bör sälja stjärnan om man vill få en hög summa för honom.

– Om Manchester United vill få ut några pengar för Paul får de sälja honom i sommar. Jag har inte hör något om att han förhandlar med United om ett nytt kontrakt. Säljer man inte honom i sommar kan han lämna gratis efter nästa säsong, säger han i programmet El Chiringuito de Jugones.

Paul Pogba har endast för några dagar sedan gått ut och sagt att han trivs i Manchester United. Han har dock inte pratat om att förlänga kontraktet med sin nuvarande klubb.

Denna säsong har det blivit tre mål och en assist på 18 matcher för mittfältaren i Premier League. Manchester United ligger för närvarande på andra plats i ligatabellen, detta tre poäng bakom stadsrivalerna Manchester City med en match mer spelad.

SE ÄVEN: Officiellt: Anfallaren lämnar Manchester United

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *