0

Manchester United vill värva Kieran Trippier

Manchester United vill värva Kieran Trippier

Manchester United vill värva Kieran Trippier i sommar. Nu skriver brittisk press att ytterbacken ska vara positiv till en återkomst i Premier League.

För drygt två veckor sedan var Kieran Trippier med och vann La Liga med Atlético Madrid. Spelaren befinner sig nu på landslagsuppdrag med England inför det stundande EM-gruppspelet. Nu kommer uppgifter om att högerbacken vill återvända till de brittiska öarna och att han är positiv till en flytt till Manchester United.

Enligt Daily Mirror ska Old Trafford-klubben vara intresserade av Trippier, detta samtidigt som spelaren själv ska ha bekräftat för sina lagkamrater i landslaget om hans vilja att flytta tillbaka. Detta samtidigt som spelaren sägs leta hus i Manchester. Tidningen skriver att The Red Devils följer 30-åringens situation för att försöka få till en affär. En eventuell prislapp sägs ligga på 15-20 miljoner pund.

Trippier anslöt till Atlético Madrid under sommaren 2019 då han anslöt från Tottenham. Han har kontrakt med den spanska storklubben till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid siktar in sig på Arsenal-försvararen

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *