0

Manchester United intresserade av Thomas Tuchel

Manchester United intresserade av Thomas Tuchel

Manchester United är på jakt efter ny tränare samtidigt som det är turbulent kring Chelsea och klubbens framtid. Nu kommer uppgifter om att United ska vara intresserade av att hämta in Thomas Tuchel till nästa säsong.

Manchester United har tidigare kopplats ihop med Mauricio Pochettino och Eric ten Hag som sagts vara de namn som klubben vill satsa på i jakten på en ny tränare. I samband med sanktionerna mot Chelseas ägare Roman Abramovich kommer nu uppgifter om att även Chelseas tränare ska vara ett namn som United kan tänka sig att hämta in.

Enligt The Telegraph ska Old Trafford-klubben vara öppna för att anställa Tuchel om tysken inte skulle fortsätta i Chelsea till hösten. Några timmar senare skriver samma tidning att Tuchel inte har några planer på att lämna sitt nuvarande jobb, detta oavsett hur läget ser ut efter säsongen.

Inför torsdagens match mot Norwich uttalade sig huvudpersonen själv och påpekade då att han var lycklig i Chelsea.

– Jag är fortfarande glad att vara här och att vara tränare för ett starkt fotbollslag. Jag känner mig priviligierad, säger han till Sky Sports.

– Vi har inte orsakat situationen. För tillfället verkar det som att verksamheten är mer eller mindre skyddad, men vi får se.

SE ÄVEN: Agenten bekräftar: ”Stjärnan vill stanna i Inter”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *