0

David De Gea närmar sig ett nytt kontrakt med Manchester United

David De Gea närmar sig ett nytt kontrakt med Manchester United

David De Gea anlände till Manchester United som en ung talang från Atletico Madrid 2011. De Gea har ett kontrakt som löper ut nästa sommar och klubben har inlett förhandlingar med spelaren. 

Manchester United har blandat och gett i säsongsinledningen och just befinner sig klubben på en åttonde placering i ligaspelet. De Gea har spelat 366 för klubben och har varit en viktig spelare de senaste åren. Spanjoren har tidigare ryktas till Real Madrid men affären roddes aldrig i hamn och vilket senare ledde till att han stannade kvar i Manchester United. Kontraktet som har lagts fram på bordet är en summa som hamnar ungefär på 3,4 miljoner kronor i veckan och det ryktas om att spanjoren har godkänt erbjudandet.

Får man inte löst förhandlingarna med spelaren kan man riskera att tappa en av sina bästa spelare helt gratis vilket vore ett enormt bakslag för klubben. Man får helt enkelt se vart denna historien slutar men som sagt det ryktas om att förhandlingarna går och att kontraktet kommer att skrivas på dem närmaste dagarna. Kontraktet innebär att spanjoren kommer ha lika hög lön som lagkamraten Paul Pogba.

Manchester United spelar sin nästa match hemma på Old Trafford mot Leicester till helgen.

SE ÄVEN: Manchester United försöker på nytt med Fernandes

Linus Sjöström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *