0

Arturo Vidal hotar med att lämna – United intresserade

Arturo vidal hotar med att lämna - United intresserade

Arturo Vidal till Manchester United?

Mittfältaren gick i dagarna ut med att han kommer lämna FC Barcelona om han inte får mer speltid. Nu sägs Manchester United vara intresserade.

Arturo Vidal är inte nöjd med situationen i FC Barcelona. Chilenaren har denna säsong stått för flera avgörande mån men har inte fått den speltid som han tycker sig vara förtjänt av. Nu skriver italiensk press att spelaren kan vara på väg bort och att Manchester United ska vara intresserade.

Det är FCInterNews.it som kommer med uppgifter att Manchester United gett sig in i kampen om chilenarens underskrift. Även Inter har tidigare visat intresse för den 32-årige mittfältaren.

”Lämnar om jag inte känner mig viktig”

För endast några dagar sedan uttalade sig den tidigare Bayern Munchen-spelaren i Barcelonabaserad tv. spelaren sa då att inte stänger dörren för att lämna Camp Nou.

– Jag skulle vilja stanna här för evigt, men jag måste vara objektiv och tänka dag för dag. Om jag i december eller efter säsongen inser att jag inte är viktig så kommer jag hitta en lösning, sa han då till TV3.

Prislappen för en flytt sägs ligga på drygt 16 miljoner euro. Spelaren har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2021.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona leder i jakten på Aubameyang

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *