0

Pep Guardiola vill att Manchester City värvar Jack Grealish

Pep Guardiola vill att Manchester City värvar Jack Grealish

Flera engelska klubbar jagar Jack Grealish. Nu sägs Pep Guardiola ha begärt att Manchester City värvar stjärnan till sommaren.

Jack Grealish finns på önskelistan hos de flesta storklubbarna i Premier League. Efter en längre tid med fina insatser i Aston Villa är intresset väldigt stort för 25-åringen.

Nu uppger The Independent att Guardiola ska ha pratat med Kevin de Bruyne om Grealish då de båda ställdes mot varandra när Belgien spelade mot England under det senaste landslagsuppehållet.

Manchester City har tidigare varit beredda att betala 70 miljoner pund för spelarens tjänster. Nu sägs prislappen dock ha höjts och Grealish kommer inte att lämna Villa Park för en prislapp på mindre än 100 miljoner pund. Detta då spelaren skrev på ett nytt kontrakt för endast ett par månader sedan. Den nya överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2025 och det krävs mycket för att det ska bli en flytt nästa sommar.

Guardiola ska dock vara väldigt intresserad av spelaren och kommer trycka på för att värva Jack Grealish när säsongen är över.

SE ÄVEN: Eric Bailly: “Valde Manchester United före City”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *