0

Uppgifter: van Dijk blir bäst betald i Liverpool – någonsin

Uppgifter: van Dijk blir bäst betald i Liverpool - någonsin

Virgil van Dijk har växt ut till en av världens bästa mittbackar efter flytten till Liverpool. Nu kan holländaren bli Liverpools bäst betalde spelare.

Sommaren 2019 tog Liverpool hem Champions League och inom kort ser man ut att lyfta Premier League-pokalen när den engelska ligan avgjorts. En starkt bidragande anledning till klubbens framgångar stavas Virgil van Dijk. Holländaren har växt ut till en ledare efter flytten till Anfield och anses vara en av de bästa i världen på sin position. Nu kommer uppgifter om att 28-åringen är på väg att förlänga sitt kontrakt med The Reds.

Enligt The Sun kommer van Dijk bli Liverpools bäst betalde spelaren någonsin i sommar. Spelaren sägs nämligen skriva på ett nytt kontrakt värt 57 miljoner pund efter att Premier League-säsongen avslutats. Det nya kontraktet sträcker sig över fem år (2025) vilket resulterar i en veckolön på 220.000 pund i veckan. Han höjer därmed lönen med 40.000 pund i veckan.

Lönehöjningen innebär att van Dijk går om Mohamed Salah på Liverpools lönelista. Detta då anfallaren för närvarande har en lön på 200.000 pund i veckan.

Nobbade Paris Saint-Germain

En av anledningarna till Liverpools otroliga löneerbjudande stavas Paris Saint-Germain. Den franska huvudstadsklubben ska ha erbjudit försvararen en veckolön på 280.000 pund, ett erbjudande han dock ska ha tackat nej tillför att stanna i Liverpool.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea gör klart med Timo Werner

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *