0

Uppgifter: Liverpool intresserade av Arnaut Danjuma

Uppgifter: Liverpool intresserade av Arnaut Danjuma

Arnaut Danjuma har slagit igenom i Villarreal denna säsong efter att ha anslutit från engelska Bournemouth. Nu sägs Liverpool vara intresserade av att hämta in holländaren.

Arnaut Danjuma, 24, värvades inför säsongen till Villarreal från engelska Bournemouth. Spanjorerna betalade då 23,5 miljoner euro för spelaren. Efter en succéartad höst och vinter kommer nu uppgifter om att det ska finnas intresse för spelaren på de brittiska öarna. Enligt spanska medier ska nämligen Liverpool ha siktet inställt på anfallaren.

Enligt siten Fichajes.net ska The Reds med Jürgen Klopp i spetsen ha vara intresserade av att hämta in en ny anfallare och att Danjuma ska vara ett av namnen som man vill se på Anfield  i vinter. En av anledningarna till att man vill värva offensiv kraft redan i vinter ska vara då man kommer tappa både Mohamed Salah och Sadio Mané då de båda kommer spela i Afrikanska mästerskapen i drygt en månad.

Villarreal sägs ha en prislapp på 45 miljoner för spelaren som denna säsong stått för nio mål och tre assist på 18 matcher.

Danjuma har kontrakt med Villarreal till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: Icardi längst upp på Juventus önskelista

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *