0

Officiellt: Liverpool värvar in försvarsstjärna

Officiellt: Liverpool värvar in Ibrahima Konaté

Ibrahima Konaté har tillslut skrivit på för Liverpool. Det bekräftar den engelska storklubben på sin officiella hemsida.

Liverpool har gjort klart med Ibrahima Konaté från RB Leipzig. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida under fredagseftermiddagen. 22-åringen har varit på önskelistan hos flera klubbar och nu har man skrivit på ett långtidskontrakt med Liverpool.

– Jag är väldigt glad över att flytta till en så stor klubb som Liverpool. Det är ett väldigt spännande ögonblick för mig och min familj och jag ser verkligen fram emot att träffa mina nya lagkamrater, ledarna och att påbörja det här nya kapitlet, säger Konaté till klubbens hemsida.

– Just nu är mitt fokus på U21-EM med Frankrike, men efter den här tävlingen vet jag om att jag kommer gå till ett av de bästa lagen i världen och det ger mig en fantastisk känsla.

Liverpool har denna säsong har flera skador på backsidan. Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip har alla varit borta, något som gjort att man nu värva in Konaté.

Prislappen sägs landa på 42 miljoner euro.

SE ÄVEN: Officiellt: Haksabanovic lämnar efter storaffär

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *