0

Ödegaard blir matchhjälte – Arsenal håller hårt tryck i Premier League

Ødegaard blir Matchhjälte mot Wolves

Arsenals Ödegaard blir matchhjälte när båda av matchens mål skjuts in av han. Inför VM-uppehållet var det Arsenal som skulle ligga i toppen av tabellen – oavsett resultatet av matchen mot Wolves.

Norrmannen Martin Ödegaard ledde Arsenal till en komfortabel 2-0-seger med två fullträffar.

”Det här är ett lag som förvandlats helt och hållet – Perfekt avslutning.” säger Viaplay-experten Bojan Djordjic.

Ödegaard blir Matchhjälte i andra halvlek

I den 15:e minuten tvingades Granit Xhaka lämna matchen och Fabio Vieira tog hans plats. I den 55:e minuten tog sig Vieira in i straffområdet och passade till Ödegaard som sedan gjorde matchens första mål. Med bara 15 minuter kvar slog Ödegaard till igen. Han sprang snabbt på en returboll och sparkade in den i nätet till 2-0.

”Vi måste hålla oss lugna. Vi har sagt det många gånger förr, det är en lång säsong” säger en ödmjuk Martin Ödegaard till Sky Sport.

Osäkert runt Granit Xhakas skada

Granit Xhakas seger kan dock ha haft ett pris. Hans ansikte tappade färg, han klämde sig på magen och hukade några minuter innan han byttes ut. Efter att ha fått behandling kom han tillbaka in i matchen för en kort stund men gav snart efter för sin skada.

30-åringens problem är fortfarande oklara, men bilderna av stjärnan är oroande för det schweiziska landslaget när VM närmar sig. Arsenal leder nu Premier League med fem poäng före Manchester City.

Arsenal höll trycket i Premier League uppe med en komfortabel 2-0 seger över Wolves, tack vare två mål av Martin Ödegaard. Den norske mittfältaren var matchens hjälte och gjorde mål i den 15:e och 55:e minuten för att besegla segern för Arsenal. Granit Xhakas skada kan dock vara ett orosmoment för Schweiz inför VM 2022.

Ethan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *