0

Johannes Hopf kan lämna Hammarby redan i sommar

Johannes Hopf ser ut att vara förlorad för Hammarby och han är på väg att lämna Södermalmsklubben redan i sommar då flera utländska klubbar visar sitt intresse för stjärnmålvakten.

Det nämns klubbar framförallt från Storbritannien som Ipswich, Swindon, Charlton och Hibernian. 

– Championship tycker jag absolut är intressant, presterar du bra där är steget till en nivå högre inte så långt. Det är förstås ingen tillfällighet att många klubbar från den ligan är intresserade, vi har haft en tanke kring det, säger agenten John Thornberg till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Det ringer agenter från England till mig och det tyder på att hans namn är långt framme på olika ställen. Det är fler som är intresserade och det har blivit någon av en snurra i England kring Johannes. Det har varit folk och scoutat honom i Hammarby. I dag finns det inget på pränt, just nu. Men det är klart att det kommer att hända saker runt om i Europa när transferfönstret öppnar. Det är bevisligen klubbar som följer Johannes och inte bara rykten.

Det är väldigt oklart om Hopf försvinner från Hammarby redan under sommaren, men det är inte omöjligt att det sker.

– Nu verkar det som om de kan tänka sig att sälja om det kommer ett bra bud och från vår sida är det klart att om chansen kommer så kommer han att vilja ta den, säger agenten till fotbolldirekt.se.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *