0

Foster stannar i West Bromwich

Den 29-år gamla målvakten Ben Foster skriver på för West Bromwich där han var på lån förra säsongen. Han gjorde det väldigt bra under säsongens gång och idag blev det klart att West Bromwich köper loss Foster från Birmingham City. Målvakten skriver på ett 3-års kontrakt med option för klubben att förlänga med ytterligare 2 år. 

Albions nya tränare Steve Clark, som tog över efter att Roy Hodgson blev landslagstränare, var lättad över att göra klart med sin första värvning sedan han kom till klubben. ”Foster har varit första prioritet för sommarens transferfönster, hans insatser förra säsongen var fantastiska och det var viktigt för klubben att få till en permanent överrenskommelse.” sa Steve Clark till West Bromwich hemsida. 

Foster, som spelade 37 matcher förra säsongen och bara missade den allra sista mot Arsenal, har tidigare spelat i Stoke, Manchester United och Birmingham, och han har dessutom 5 landskamper för England på meritlistan.

”Foster är en väldigt bra värvning för mig, och ännu bättre för klubben. I vilken liga som helst i alla länder vill man ha en målvakt som gör matchavgörande räddningar för ditt lag. Som omvandlar oavgjort till vinst och förlust till oavgjort, Ben Foster är en sådan målvakt.” Uttryckte sig Steve Clark om sitt nyförvärv

Rasmus Klintberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *