0

EXTRA: Lampard missar EM

England har massiva skadeproblem och tidigare i veckan lämnade Gareth Barry truppen efter att även han skadats. Nu är det den rutinerade Chelsea-mittfältaren Frank Lampard som tvingas avstå sommarens mästerskap med det engelska landslaget. Lårskadan som han drog på sig på onsdagens träning var tillräckligt allvarlig och gör att mittfältaren nu inte kan delta. Roy Hodgson har alltså fått ett nytt tungt bakslag som han nu måste försöka arbeta sig runt.

”Det är ett hårt slag för laget, speciellt när det kommer efter förlusten av en annan ledande spelare i Gareth Barry. Det faktum att läkaren inte kan garantera att Frank kunde delta i någon av gruppmatcherna innebär att vi måste ersätta honom på det centrala mittfältet.”

Bortsett från att det är ett hårt slag mot mig och laget, är jag särskilt ledsen för Frank själv. Han har varit i mycket god form och såg fram emot turneringen. Han bidrog enormt för oss när vi kvalificerade oss för EM, så det är grymt att tvingas avstå på grund av skada strax innan turneringen.”   

Liverpool-mittfältaren Jordan Henderson kommer nu att kallas in i truppen och ersätter därmed Frank Lampard.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *