0

England – Italien: håll ögonen på

Uppgifter: AC Milan siktar in sig på Demiral

Vår håll ögonen på-serie fortsätter då ni verkar rådigga det. Ikväll är det match mellan Italien och England och mittfältarna är det som står i fokus. I båda lagen har mittfältarna varit de som imponerat mest. 

Steven Gerrard
Liverpoollegendaren har varit smått ifrågasatt inför detta mästerskap. Frågorna var många. Hur skulle England kunna komma någonstans med en Gerrard ur form som nyckelspelare? Vi, och alla andra kritiker, fick svar på tal i trippel bemärkelse. Tre assist på tre matcher är Gerrards facit hittills. Bortsett från det har han visat upp ett grymt ledarskap och verkligen lett sin nation framåt mot nya mål. Ikväll blir Steven Gerrard nyckeln om England ska kunna ta sig förbi Italien.

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo totalsågade engelsmännen inför matchen, frågan är om det var ett smart drag? Pirlo har visat fin anda i detta mästerskapet och frisparksmålet mot Kroatien var körsbäret på toppen. Fina touch på bollen och precisa krossbollar gör att Andrea Pirlo gör skillnaden framåt. Mycket kommer att gå via Juventusmittfältarens högerfot såsom frisparkar, hörnor och krossbollar. Om Andreas sågning av det engelska landslaget var befogad kan bara Pirlo se till att den var.

Makaveli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *