0

El Ahmadi är nära att bli Aston Villa’s första nyförvärv

 Marockanen Karim El Ahmadi kan mycket väl bli Adton Villa’s och Paul Lambert’s första värvning för sommaren efter att han har avslöjat att han närmar sig en flytt till Villa Park. Enligt den holländska tidningen De Telegraaf så ska El Ahmdi, som har kontrakt hos Feyenoord, flugit över till England för att diskutera personliga villkor inför en kommande flytt. 27-åringen, som är värderad till ca 2,4 miljoner pund har haft en bra säsong bakom sig i den holländska ligan.
Playmaykern säger att han inte behövde inte mycket tid innan han hade beslutat sig när han fick höra om Aston Villa’s intresse.
– Det här är en dröm för varje spelare, säger han till holländsk tv.
– Jag var på väg att förlänga mitt kontrakt men sedan dök detta upp. Jag är 27, det är en ålder då du kan se dig om efter nya utmaningar.
– För mig är Premier League den bästa ligan i världen, jag behövde inte fundera länge kring det här.
Och Aston Villa’s tränare är väldigt angelägen om att få göra klart med marockanen
– Vi för diskussioner för tillfället, dem flyter på och vi hoppas att vi kan nå ett positivt resultat med spelaren och Feyenoord, säger han.
– Karim är en spelare som jag känner att han absolut skulle kunna förbättra vår trupp. Han har stor erfarenhet av klubbfotboll på hög nivå, och dessutom erfarenhet av landslagsfotboll.
– Han är väldigt duktig på att passa och hade mycket väl kunnat bli en viktig del av vårt mittfält. Låt oss se hur saker utvecklar sig. Vi är mycket hoppfulla, säger Lambert.

Sami Sankari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *