0

Cole sugen på OS

Liverpools mittfältare Joe Cole har under den senaste säsongen varit utlånad till franska Lille där det har blivit 34 matcher och fyra mål. Även om det kan bli svårt för Cole att komma tillbaka och ta en plats i Liverpool är det hans huvudmål.

 – Jag kommer att komma tillbaka mer förberedd än vad jag var från början i Liverpool, säger Cole enligt The Guardian. Nu har jag byggt upp mitt självförtroende i en liga som är lite långsammare och lite mer taktisk.

Även ifall Lille har visat intresse för att knyta till sig Cole permanent lär det inte bli så. Även West Ham har gett sig in i jakten men det är alltså Liverpool som gäller.

 – Det finns en stor del i mig som vill att det ska funka. Jag vill inte ha en dålig karriär i Liverpool på mitt CV, men allt ligger i mina händer, säger 30-åringen.

Till sommaren är det OS i London och att få representera Storbritannien på hemmaplan skulle fylla upp ett stort hål i karriären för Cole. 

 – Jag har inte spelat för England på två år så att jag inte blev uttagen till EM var ingen skräll. Nu har jag fokus på OS istället men det är inte jag som tar ut truppen. Jag känner ändå att jag är med i diskussionerna och att få vara med vore helt fantastiskt, avslutar Joe Cole.

Niklas Liljekvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *