0

Brasiliansk talang kan vara på väg till United

Den blott 19-åriga talangen från brasilianska Sao Paolo har varit akutell för en mångmiljon-flytt till Manchester United denna sommar. Även de italienska giganterna Inter har varit i kontakt med Lucas Moura, som är redo att lämna sitt hemland för storklubbarna i Europa.

– Jag kan inte garantera att jag fullföljer mitt kontrakt, förklarade mittfältaren till The Sun och fortsatte:

– Mycket har ändrats och situationen är inte upp till mig längre. Jag vet att min far och min agent har haft ett möte med Inter, men jag har ingen aning om vad som sades.

Den målfarlige, offensiva mittfältaren kommer att få ett första smakprov på livet i England, när OS drar igång om ett par veckor.

19-åringen har dock länge hävdad att han inte tänker flytta från Brasilien förrän efter VM 2014. Men efter 15 landskamper för Brasilien, har nu tankarna tagit en tvärvändning och han är nu mer öppen för de olika förslagen.

– Man vet aldrig vad som kan hända. Jag är inte i desperat behov av att flytta, men när tiden är inne, kommer jag prata med min familj och bestäma vad som är bäst för min framtid.

Moura lade till att många storklubbar har erbjutit stora summor, men att han agerar lugnt och har fötterna på jorden.

Mycket talar för att talangen flyttar till Europa nästa säsong, men vilken storklubb som vinner dragkampen återstår att se.

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *