0

Blanc hoppfull över skadad duo

Frankrikes förbundskapten Laurent Blanc hävdar att den skadade duon Yann M’Vila och Blaise Matuidi ändå kan vara med i premiären mot England. Lagen drabbas samman på måndag, men det finns fortfarande en viss oro över spelarna M’Vila som är fotledsskadad och Matuidi vars lår strular. Men Blanc är optimistisk och ser framsteg i spelarna rehabilitering, och tror att de kan vara en del av laget på måndag.

”De fortsätter att förbättras med stormsteg. Varje dag finns det en bättre prognos men för tillfället kan de fortsatt inte vara tillgängliga för matchspel eller delta i träningarna. Men jag tror att vi ligger före i schemat med deras återkomst till speldugliga. Vi hoppas att de kommer att fortsätta att förbättra sig i samma takt, och att vi kan få två eller tre dagar på det, vilket skulle vara intressant (för laget i urval).”

Samtidigt lugnar förbundskaptenen ner spekulationerna om att Alou Diarra skulle sträckt sig i mötet med Estland. Man överreagerade helt enkelt på grund av rädslan för skador, säger Blanc.

”Det var mer en rädslan än något dåligt som hände.”

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *