0

Arsenal utmanar Tottenham om Jules Koundé

Arsenal utmanar Tottenham om Jules Koundé

Tottenham sades i dagarna vara överens med Sevilla om en affär med Jules Koundé. Spelaren ska dock ha tackat nej till en flytt till Spurs och nu utmanar Arsenal om spelarens underskrift.

Mycket tyder på att Jules Koundé lämnar Sevilla i sommar. Fransmannen har ryktats till framför allt England där Manchester City tidigare visat intresse. Under den senaste veckan har även uppgifter om att Tottenham ska vara intresserade av spelaren dykt upp och Spurs sägs ha varit överens med Sevilla om en affär. Spelaren ska dock ha tackat nej till en flytt till Tottenham. Nu kommer uppgifter om att stadsrivalerna går in i jakten på mittbacken.

Enligt flera brittiska medier ska nu Arsenal ha anmält sitt intresse för att hämta in fransmannen i sommar. Om värvningen av Ben White inte skulle bli av ska Kounde vara ett av alternativen som Gunners manövrerar.

Samtidigt skriver Diario MARCA att spelaren endast vill flytta till en klubb som spelar i Champions League och ligger en nivå högre än Sevilla. En klubb som enligt The Sun kan vara Manchester United.

Spelaren sägs kosta runt 70 miljoner euro att köpa loss.

SE ÄVEN: Arsenal och Tottenham siktar in sig på Isco i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *