0

Haaland kopplas ihop med storklubbar – kommenterar ryktena

Haaland kopplas ihop med storklubbar - kommenterar ryktena

Efter att ha slagit igenom i RB Salzburg flyttade Erling Braut Haaland till Borussia Dortmund där succén fortsatt. Under våren har norrmannen kopplats ihop med flera storklubbar, något han nu kommenterar.

I januari månad skrev Erling Braut Haaland på för Borussia Dortmund efter att ha gjort stor succé i RB Salzburg. Under de drygt tre månader som norrmannen spelat i det tyska storlaget har succén fortsatt och redan nu pratas det om en ny flytt för 19-åringen. Detta då klubbar som Real Madrid, Juventus och Manchester United ska ha visat intresse för spelarens tjänster. Nu uttalar sig Haaland om intresset från andra klubbar och ryktena om en flytt under sommaren.

– Jag fokuserar på detta, inte på uppmärksamheten mot mig. Jag tänker på att göra mitt jobb, vilket är vad jag älskar mest. Mitt fokus är på det, säger 19-åringen till tyska Sky Sports.

Haaland har kontrakt med Borussia Dortmund till och med sommaren 2025. Hans utköpsklausul ligger på 60 miljoner euro. Ett krav som Mino Raiola ställde för att få igenom övergången till Dortmund i vintras.

SE ÄVEN: Bekräftar: FIFA utreder Uniteds värvning av Bruno Fernandes

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *