0

Antonsson tänker inte på att lämna Malmö FF

Antonsson tänker inte på att lämna Malmö FF

Antonsson tänker inte lämna Malmö FF

Anfallaren som kom till Malmö FF sommaren 2018 tänker inte på att lämna klubben.

Marcus Antonsson lämnade engelska Leeds för spel i Malmö FF för drygt tio månader sedan. Totalt har det blivit 40 matcher varav 29 från start 19 och mål. Den före detta Kalmar FF-spelaren har gjort succé i Malmö.

– Det känns bara bättre och bättre i Malmö. Jag trivs skitbra. Vi ligger i toppen där vi vill vara. Att det snart har gått ett år, säger Antonsson till Fotbollskanalen som avslöjar att han inte planerar att lämna klubben inom den närmsta tiden:

– Helt ärligt så är jag ”här och nu”. Jag har mitt kontrakt här att utgå från och eftersom jag trivs så bra här så känner jag… Inte ett lugn, men att om man trivs så pass bra där man är, så är det skönt att man inte behöver flyga iväg i tankarna. ”Ska jag ta en resa igen? Var ska man hamna då?”. Jag tar nästa match hela tiden, och fokuserar på att vi ska vinna titlar och göra succé i Europa. Det är det mitt fokus är. Sedan tar man det därifrån. Jag känner mig väldigt lugn och trygg, säger han.

SE ÄVEN: Officiellt: Ander Herrera lämnar Manchester United

”Otroligt hög nivå på allting”

En av anledningarna till att Antonsson inte vill lämna MFF är då han tycker det är en otroligt hög nivå på allt. Samtidigt som man spelar i Europa.

– Nej, verkligen inte så. Det är det som är grejen med MFF. Det är så otroligt hög nivå på allting. Supportrarna här ute, stämningen de bidrar med. Trycket runt MFF. Vi spelar i Europa. Vi är ett topplag. Jämfört med Championship så känner jag att detta är ett steg uppåt någonstans.

– Jag trivs väldigt bra och kommer fortsätta att göra det så länge jag är här.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *