0

Christian Eriksen vill återvända till Ajax

Christian Eriksen vill återvända till Ajax

Christian Eriksen är på jakt efter en ny klubb då han inte får spela i Serie A med en hjärtstartare inopererad. Nu sägs dansken vilja återvända till Ajax i vinter.

I Danmarks EM-match mot Island föll Christian Eriksen ihop och sjukvårdspersonal på plats gav honom livräddande hjälp. Efter incidenten fick mittfältaren en hjärtdefibrillator inopererad, något som gör att det nu kan bli svårt för honom att få tillåtelse att spela i Serie A igen. Detta då det enligt italienska regler inte är tillåtet att spela med hjärtdefibrillator i kontaktsporter. Nu kan dansken vara på väg bort, och Ajax sägs kunna bli hans nästa destination.

Italienska Corriere dello Sport skriver att 29-åringen ska vara intresserad av en återkomst till Ajax. Tidningen skriver att spelarens nuvarande klubb, Inter, inte förväntar sig att få betalt för spelaren. Vid en flytt skulle man dock spara årslönen på 7,5 miljoner euro.

Vidare skriver tidningen att Inter kommer att ta varje beslut tillsammans med spelarens och hans entourage, som man har en bra relation med.

Eriksen spelade i Ajax under tre och ett halvt år innan han flyttade till Premier League och Tottenham.

SE ÄVEN: Uppgifter: Inter på jakt efter Karim Adeyemi

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *