0

Denni Avdic kan återvända till AIK

Denni Avdic kan återvända till AIK

AIK hämtar tillbaka Denni Avdic?

30-åringen gjorde endast en allsvensk match från start den gångna säsongen. Nu kan han vara på väg tillbaka till AIK.

Denni Avdic kom som en större värvning till AIK under 2016. Spelaren som hade varit på ett utlandsäventyr fick dock ingen lyckad period och återvände till Gnaget för att förstärka den offensiva linjen. Det blev dock inte riktigt som parterna tänkt sig för Avdic och totalt gjorde han fem mål på 55 matcher. Den gångna säsongen blev det endast en match från start och hela 18 inhopp för anfallaren vars kontrakt gick ut i vintras. Han är numera klubblös men har kopplats ihop med Örebro SK, en klubb som inte håller inne med sitt intresse.

– Vi har tittat på Denni Avdic och har haft samtal med honom eftersom han var här i somras. Hela fotbolls-Sverige vet att vi har kikat på honom så det är inga konstigheter. Han är en av flera som vi jobbar med, sa ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Det har dock inte blivit något kontrakt med Närke-klubben och nu skriver AIK på sin officiella hemsida att Avdic tränar med laget under veckan.

– Denni kontaktade oss och vi har accepterat hans förfrågan gällande möjligheten att träna med laget den här veckan. Generellt sätt så gäller principen att spelare som haft avtal med AIK Fotboll är välkomna att delta i verksamheten om de inte har någon klubbtillhörighet, sedan väljer vi alltid att värdera fall till fall och just denna vecka så passar det bra, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

SE ÄVEN: Officiellt: Hugo Andersson lånas ut till TFF

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *